Om meg

Jeg har nylig oppdaget at inni meg har jeg en hobbykokk som ville ut. Denne bloggen har jeg laget for å holde orden på mine egne oppskrifter, og for å dele de med andre. Her setter jeg stor pris på tilbakemeldinger, forslag til forbedringer, og jeg vil gjerne ha kontakt med alle dere der ute :) Så kommenter i vei, jeg lover at du får svar!

Interessen for matlaging kom snikende da min søster introduserte meg for LCHF (low carb high fat). Alle mine oppskrifter er lavkarbo. Jeg er normalvektig og har ikke noe ønske om å bruke dette som en slankekur, men jeg føler at det gjør kroppen min glad! Å slippe blodsukkersvingninger er grunn nok i seg selv, men det har også andre fordeler som for eksempel ikke oppblåst mage, og at metthetfølelsesmagen varer mye lenger. Og det aller beste? Det er SÅ moro å lage mat nå. Prøve seg frem med oppskrifter og teste ut nye ting :)

Misjonen min er å ha en blogg fylt med mer eller mindre enkle oppskrifter som virker overkommelige for de der ute som ikke er mesterkokker, holde rettene enkle og greie, men likevel velsmakende og fristende.

Kanskje du finner nye favorittoppskrifter, eller gjennoppdager en ny? Vel bekomme!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...