tirsdag 30. august 2011

Tropisk scampisalat

En lett salat er godt å ha i magen før jeg skal sette meg ned med boka om markedsføringkanaler. Salaten er en slags "oppgradering" av en mangosalat jeg har lagt tidligere, fra tilbehør til et helt måltid :)

Til 2 personer: 
250g scampi
1 fedd hvitløk
1 stilk vårløk
1 rød chili
1 mango
2  avocado
1/2 lime

Olje

Start med å dele opp avocado og mango i firkanter, bland dette i en bolle. Finhakk chilien, og strø halvparten over avocado og mangoen, og skvis limen over.
Finhakket hvitløk, chili, og vårløk

Mango, avokado, chili, og lime - herlig blanding
Stek resten av chilien, finhakket hvitløk, og vårløken i olje på litt høy varme. Ha deretter i scampien, og stek den raskt til den blir varm, og man kan se at den er stekt. Stekes den for lenge blir de fort veldig seige. 
Bland alt sammen, og server :)

Jeg server med en rømmedressing som ofte går igjen når det serveres salater her i huset: 
1 boks lettrømme eller creme fraiche
1-2 fedd
hvitløk
2 ts
majones
2 ts
hvitvinseddik eller sitron
1 klype
sukrin
Salt og pepper eller urtesalt

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...