En lett salat er godt å ha i magen før jeg skal sette meg ned med boka om markedsføringkanaler. Salaten er en slags "oppgradering" av en mangosalat jeg har lagt tidligere, fra tilbehør til et helt måltid :)
Til 2 personer:
250g scampi
1 fedd hvitløk
1 stilk vårløk
1 rød chili
1 mango
2 avocado
1/2 lime
Olje
1 fedd hvitløk
1 stilk vårløk
1 rød chili
1 mango
2 avocado
1/2 lime
Olje
Start med å dele opp avocado og mango i firkanter, bland dette i en bolle. Finhakk chilien, og strø halvparten over avocado og mangoen, og skvis limen over.
Finhakket hvitløk, chili, og vårløk |
Mango, avokado, chili, og lime - herlig blanding |
Stek resten av chilien, finhakket hvitløk, og vårløken i olje på litt høy varme. Ha deretter i scampien, og stek den raskt til den blir varm, og man kan se at den er stekt. Stekes den for lenge blir de fort veldig seige.
Bland alt sammen, og server :)
Jeg server med en rømmedressing som ofte går igjen når det serveres salater her i huset:
1 boks lettrømme eller creme fraiche
1-2 fedd hvitløk
2 ts majones
2 ts hvitvinseddik eller sitron
1 klype sukrin
Salt og pepper eller urtesalt
1-2 fedd hvitløk
2 ts majones
2 ts hvitvinseddik eller sitron
1 klype sukrin
Salt og pepper eller urtesalt
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar