søndag 25. mars 2012

Solskinnsfrokost for rolige søndager

En enkel og god vri på den tradisjonelle bacon og egg - frokosten, og kanskje nesten enklere å lage? Bacon og asparges stekes i ovnen, egget koker seg selv i kjelen, og du? Du leser avisen og tar dagens første kaffekopp, for eksempel :)



6 - 8 asparges
1 pakke bacon
Egg
Olje
Salt og pepper

Sett ovnen på 200 grader. Surr en skive bacon rundt aspargesen, og legg dette i en ildfast form. Drypp en god olje over, og kvern litt pepper over. Sett i ovnen i cirka 10 minutter. Kok bløtkokte egg mens aspargesen steker, cirka 3 - 6 minutter

Kapp toppen av eggene og sett i et eggeglass, bruk aspargesstavene til å dyppe i eggeplommen. Kos!


10 kommentarer:

  1. Fristende oppskrift, og vakre bilder. Asparges er digg ;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Asparges er superdigg! :) Og tusen takk for alltid gode ord Elin!

      Slett
  2. Yum!! Ser nydelig ut :-)

    Ha en fin søndag videre Marie!

    Tove
    http://sjelemat.blogspot.com/

    SvarSlett
    Svar
    1. Det var kjempegodt! Dette blir en gjenganger på late dager i påskeferien :)

      Slett
  3. Namnam! Så godt det så ut! dette blir frokost neste søndag! :D

    SvarSlett
  4. Aspargesen såg kjempegod ut. Så smart :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Håper å få til dette noen dager i påsken :) Ha en flott dag Elisabeth!

      Slett
  5. Herlig:) Fikk skikkelig lyst på!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ganske herlig ja. Hva med å teste det ut i påsken? ;)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...