fredag 9. desember 2011

Grateng med svinestrimler og grønnsaker

I "mat - som - lager - seg - selv - kategorien".. Ta - da!



Strimlet svinekjøtt
Gulrot
Squash
Rødløk
Hvitløk
Chili
Sjampinjong
Minimais
Hakkede tomater
Fløte
Ost
Krydder - jeg brukte pepper, koriander, og basilikum



Forvarm ovnen til 200 grader. Kutt grønnsakene i passe store biter, og legg disse i en ildfast form. Ha over litt olje og krydder du liker. Sett disse i ovnen i cirka 15 minutter.
I mellomtiden steker du svinekjøttet. Så legger du svinekjøttet oppi sammen med grønnsakene, hell over hakkede tomater og litt fløte, og så topper du herligheten med revet ost! Stek til osten er smeltet og har fått en gyllen og fin farge. Eat!


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...