søndag 4. september 2011

Pizzakos!

Her er en ny type bunn jeg testet en dag, men fikk vel ikke det resultatet jeg ønsket. Neste gang ville jeg kanskje stekt bunnen litt før jeg hadde på fyllet og steke den videre. Bunnen du finner her er fortsatt favoritten min. Men fyllet ble bra, og det er jo tross alt det viktigste :)



Til bunnen trenger du:
2 egg 
1 krm salt
4 ss olje
1 dl fløte eller vann
3 ss fiberhusk

Forvarm ovnen til 200 grader. Knekk eggene i en bolle, og visp de med salt, olje, og fløte eller vann. Tilsett fiberhusken, og la deigen svelle noen minutter. Spe i med mer væske om det trengs. Deigen gikk overraskende lett og kjevle ut (jeg dekker kjevlen med plastfolie). 

Forslag til fyll og pizzasaus:
Tomatisert pizzasaus

Hvit pizza
Parma og mozzarella

4 kommentarer:

  1. Nam nam, det blir garantert pizza en av de første dagene :)

    SvarSlett
  2. @Anette

    Veldig godt, godt toppet med ost :) Hvis du tør, så kan du jo forsøke å forsteke denne bunnen før du legger på fyllet, og se om bunnen din blir mer sprø enn min:)

    SvarSlett
  3. Dette ser super god ut :-D Fin blogg du har!!!

    SvarSlett
  4. @Janicke

    Nå ble jeg litt stolt Janicke, du som er bloggkjendis og greier ;) Tusen takk! Jeg syns jo det samme om bloggen din, er stadig inne og kikker og henter inspirasjon. Så takk for det :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...