tirsdag 28. februar 2012

Tomatsaus til pizza

Oppskriften på en helt enkel pizzasaus, og så får du med et veldig lurt tips på kjøpet! Tipset er: Lag dobbel dose pizzasaus. Da kan du fryse ned halvparten i isbit - terninger, og ta opp akkurat så mange du trenger både når du trenger det til pizza, men også til f.eks pasta- og gryteretter.  Noen ganger blir jeg bare helt slått i bakken over hvor lur jeg er..

 
3 fedd finhakket hvitløk
1/2 hakket rød chili (kan sløyfes)
2 ts tomatpurè
1 boks hermetiske tomater
2 ts peppermiks
1 ts salt
1 ts oregano
1 ts basilikum

Fres hvitløk, chili og tomatpurè raskt i litt olje. Rør hele tiden så det ikke brenner seg. Tilsett resten av ingrediensen og kok opp. La putre i 15-20 minutter, rør av og til.


Frys ned i isbitformer..

.. legg i frysepose. Og så har du de klare til neste gang du trenger de!
 Oppskrift på pizzabunn finner du her

3 kommentarer:

  1. Kjempe smart triks! :-D Det skal jeg gjøre neste gang jeg lager saus.

    SvarSlett
    Svar
    1. Det hender jeg slår til ;)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...