Oppskriften på en helt enkel pizzasaus, og så får du med et veldig lurt tips på kjøpet! Tipset er: Lag dobbel dose
pizzasaus. Da kan du fryse ned halvparten i isbit - terninger, og ta opp akkurat så mange du trenger både når du trenger det til pizza, men også til f.eks pasta- og gryteretter.
Noen ganger blir jeg bare helt slått i bakken over hvor lur jeg er..
3 fedd finhakket hvitløk
1/2 hakket rød chili (kan sløyfes)
2 ts tomatpurè
1 boks hermetiske tomater
2 ts peppermiks
1 ts salt
1 ts oregano
1 ts basilikum
Fres hvitløk, chili og tomatpurè raskt i litt olje. Rør hele tiden så det ikke brenner seg. Tilsett resten av ingrediensen og kok opp. La putre i 15-20 minutter, rør av og til.
Oppskrift på pizzabunn finner du her.
Frys ned i isbitformer.. |
.. legg i frysepose. Og så har du de klare til neste gang du trenger de! |
Smart triks! :)
SvarSlettKjempe smart triks! :-D Det skal jeg gjøre neste gang jeg lager saus.
SvarSlettDet hender jeg slår til ;)
Slett