I dag sto hjemmelagde burgere på menyen. Igjen, en rett med uendelig mange muligheter, både med tanke på hva man fyller burgeren med og hva man har som tilbehør. Vår burger var perfekt, men for all del, du kan jo prøve noe annet.... ;)
Karbonadedeig
1 fedd hvitløk
1 liten sjalottløk
0,5 løk
1 egg
Ost
Bacon
Bland karbonadedeig, hvitløk, sjalottløk, løk, og egg i en bolle. Del blandingen opp i 4 like deler, form disse til 4 kuler som du presser litt flate slik at de er lettere å få stekt helt igjennom. Stek de først på en side, deretter vender du om. Legg på osten, og hvis du har, så ha lukk over pannen mens du steker burgeren ferdig.
Stek bacon å ha ved siden av. Som tilbehør hadde vi råkostsalat, det smaker så godt med frisk tilbehør til såpass kraftig kost.
Stek bacon å ha ved siden av. Som tilbehør hadde vi råkostsalat, det smaker så godt med frisk tilbehør til såpass kraftig kost.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar