iHerb rabattkode

Første gang:
Første gang du handler på iHerb kan du få 5 dollar i rabatt om du bruker koden VEV355. I de fleste linkene til iHerbs hjemmeside og produkter har jeg allerede lagt inn koden slik at du ikke trenger det :)

Legg de varene du ønsker i handlekurven. Når du vil betale klikker du på "Place Order", og du må da registrere deg med kortnummer osv. Neste gang du vil bestille trenger du kun å logge deg inn med brukernavn og passord.

Free: 
Ved hver bestilling kan du velge deg to produkter fra kategorien Free. Om du ikke velger noe herfra, så legger de ved en overraskelse til deg :)

Husk at det er regler for for legemidler som er ulovlig å importere til Norge, på bloggen til Mjuuugly kan du lese et innlegg som forteller mer om det.

Hvorfor iHerb?
Grunnen til at iHerb er så genialt er at de har et enormt utvalg av kosttilskudd, supermat, energibarer etc, og prisen på disse er ofte mye mye billigere enn du finner på helsekosten i Norge. Her er det snakk om å spare hundrelapper. 

Bestiller du for under 200 NOK så slipper du å betale toll på varen. Om du vil bestille varer for over 200 norske kroner, så kan du dele den opp i flere leveringer, iHerb vil ikke slå sammen disse. Du kan altså trygt bestille en pakke til før den første er sendt.

Fraktpriser og leveringstid:
Vekt opp til 1 lbs = 2 dollar
Vekt opp til 3 lbs = 4 dollar 
Vekt opp til 4 lbs = 6 dollar
Vekt over 4 lbs = DHL, med frakt som regner seg ut etter vekten på pakken 

Du må regne med minst to ukers leveringstid dersom du velger IA. Du vil hele tiden se hva det koster å sende med DHL også, og dette gir raskere levering og sporing av pakke. Man får da pakken på døren innen 5 dager.

Koden min:
Hvis du bruker min kode får jeg noen kroner, og du får din egen kode som du kan gi videre til dine venner, som gjør at du igjen kan tjene noen kroner (som trekkes av på dine bestillinger).
Det tar ca 1 mnd fra du har tjent penger på at noen bruker din kode til du kan bruke pengene. Da trekkes de av på neste ordre. Du trenger ikke gjøre noe, alt går automatisk og du kan hele tiden følge med på om du har noen pending credit (som venter på godkjenning av iHerb) eller available credit (som trekkes fra på neste bestilling).
Hva bestiller jeg på iHerb? Her kan du lese mer om hva jeg har bestilt og hva jeg bruker det til.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...