Enten man jobber eller er student så fungerer man best med mat i magen. Selvfølgelig bør man starte dagen med en god frokost, men hva kan man knaske på når man for eksempel trenger noe når sulten melder seg, og det fortsatt er litt tid igjen til middag? Eller om du er som meg, jeg spiser under lange forelesninger for å ha noe å gjøre.. :) Her er noen tips til ting du kan ha på arbeidsplassen eller ha med deg i veska!
Cottage cheese med hjemmelaget nøttefri müsli, blåbær, og bringebær |
Nøtter - av alle slag! Peanøtter, cashewnøtter, valnøtter, macademianøtter
Mandler
Energibarer - lag din egen. Fikk et tips på facebooksiden her en dag (takk Tine Marie) :)
50 g mørk sjokolade (70 %)
25 g kokosfett, uraffinert
25 g tørkede tyttebær
50 g ristede, hakkede mandler og/eller hasselnøtter
50 g valnøtter
50 g ristede sesamfrø
50 g kokosmasse, økologiskMål opp alle ingrediensene så de er klare. Rist mandler og hasselnøtter (i stekeovn 6-7 min på 160 grader) og hakk dem. Smelt kokosfett og sjokolade i vannbad. Rør alt inn i sjokolademassen og hell det i former. Enten i små konfektformer eller i brødformer av silikon, så formen kan vrenges av når det er stivnet.
Bilde fra google.com |
Babybel - jepp, jeg snakker om osten. Siden den er pakket så godt inn passer det superbra å ha den med i veska,og jeg spiser hele osten som den er, også leker jeg med den voksen som er rundt. Like fascinerende hver gang :)
Granateple - 7,8 karbohydrater per 100 g, så vær oppmerksom på det :)
Bilde fra google.com |
Har du noen lure tilføyelser til lista? :)
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar