tirsdag 1. november 2011

Middagstips for travle hverdager

Det går litt i enkle middager om dagen. Det er mye man skal rekke, mye som skjer på jobben, og plutselig kom siste måneden før eksamen. Men det er egentlig ganske enkelt å lage raske måltider, og har du fløte, ost, og kremost, så har du et veldig godt grunnlag for flere variasjoner av gode gratenger.

I tillegg så er det en ypperlig base for å bruke opp ting du har i kjøleskapet. På mandag, for eksempel, hadde jeg besøk av en venninnne/ private mattelærer og hun hadde med en grillet kylling. Jeg hadde en del grønnsaker som det er greit å bruke opp:

Grillet kylling
1 rødløk
Sjampinjong
1 paprika
1 chili
Fløte
150 g philadelphia smøreost (jeg hadde naturell, men med smak går helt fint)
Revet ost

Rens kyllingen. Stek grønnsakene lett, og bland inn smøreost og fløte. Bland inn kyllingen tilslutt. Legg alt i en ildfast form og strø over ost. Og om du har fløte, ost, og smøreost så kan du lage en grateng ut i fra de ingrediensene du har i ditt kjøleskap.

Og idag spiste vi "LCHF - klisjeen" - egg og bacon :)



4 kommentarer:

  1. Det ble visst egg og bacon til middag på meg også i går. Funker fint i blant det også :)

    SvarSlett
  2. @Frida
    Det gjør det virkelig! Hvis det er lenge siden sist så har jeg bare SÅ lyst på det i tillegg, og da smaker det ekstra godt :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...