Det går litt i enkle middager om dagen. Det er mye man skal rekke, mye som skjer på jobben, og plutselig kom siste måneden før eksamen. Men det er egentlig ganske enkelt å lage raske måltider, og har du fløte, ost, og kremost, så har du et veldig godt grunnlag for flere variasjoner av gode gratenger.
I tillegg så er det en ypperlig base for å bruke opp ting du har i kjøleskapet. På mandag, for eksempel, hadde jeg besøk av en venninnne/ private mattelærer og hun hadde med en grillet kylling. Jeg hadde en del grønnsaker som det er greit å bruke opp:
Grillet kylling
1 rødløk
Sjampinjong
1 paprika
1 chili
Fløte
150 g philadelphia smøreost (jeg hadde naturell, men med smak går helt fint)
Revet ost
Revet ost
Rens kyllingen. Stek grønnsakene lett, og bland inn smøreost og fløte. Bland inn kyllingen tilslutt. Legg alt i en ildfast form og strø over ost. Og om du har fløte, ost, og smøreost så kan du lage en grateng ut i fra de ingrediensene du har i ditt kjøleskap.
Og idag spiste vi "LCHF - klisjeen" - egg og bacon :)
Enkelt og godt :)
SvarSlett@ninabakke
SvarSlettDet er mulig :)
Det ble visst egg og bacon til middag på meg også i går. Funker fint i blant det også :)
SvarSlett@Frida
SvarSlettDet gjør det virkelig! Hvis det er lenge siden sist så har jeg bare SÅ lyst på det i tillegg, og da smaker det ekstra godt :)