torsdag 3. mai 2012

Siste iHerbkjøp :)
På bildet ser du:
En ny ladning av shiratakinudlene. Disse er fri for karbohydrater og en flott erstatter for høykarbo nudler. De er relativt smakløse i seg selv, men konsistensen er veldig lik nudler, og de trekker til seg smaken og sausen fra det du har i. Godt!

Atkins kokosbar. Bountylignende, og perfekte til veska eller på jobben når sulten kommer snikende og du vet det er enda et par timer til middag. Eller som dessert.

Artisana cashewnøttsmør. Jeg skal bruke denne i hjemmelaget sjokolade, i smoothies, som pålegg, i granola.. 

Artisana cacaobliss. Sjokolade - og kokossmør = herlig blanding! Varm litt i mikroen for å gjøre det litt mykere. Bruk i kakao, på vafler, i energibarer, på frukt.. oooog det er en overhengende fare for at jeg kommer til å spise det bare rett ut av glasset :)

Tilslutt litt forskjellige sjokolader - mørk organisk sjokolade fra Rapunzel, og en til fra Alter Eco, den også økologisk og fair trade. Og en 55% mørsk sjokolade med bringebærsmak fra Chocolove - forøvrig smaker den med havsalt og mandler fra samme merke fantastisk! Og en liten luring på slutten; Toffee og mandler i melkesjokolade..

Les mer om hvorfor iHerb er fantastisk og billig her.
Les mer om hva jeg handler på iHerb her.


2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...