På søndag dro jeg og Ninja opp til Steinbruvann så han skulle få briefe med fiskestanga. Lite visste vi at dette er det sosiale samlingsstedet for alle familiene lokalisert på Ammerud, Rommen etc.. Koselig nok det, men ikke helt det Ninja hadde sett for seg.
Før vi dro hjemmefra spiste vi noen skikkelig gode lapper. Lapper fins det utallige oppskrifter på, noen enklere og noen vanskeligere. Jeg prøvde disse fra lenabeatrice.net.
Lapper
4 mellomstore egg
4 ss kremfløte
4 ss smeltet smør
50 g kokosmel (4 - 5 ss)
En klype salt
Sukrinmelis etter ønske*
* Jo mer melis, jo søtere blir de (naturlig nok). Skal du bruke de til frokost og ha pålegg trenger de jo ikke være så søte, men skal du bruke de til dessert med f.eks jordbær og krem så vil du muligens ha de søtere. Med kanel og sukrin, da trenger de ikke være så søte igjen.. Du skjønner :)
Pisk
eggene til eggedosis, bland først i det våte, så det tørre. Røra blir
tjukk. Smelt smør i en panne, og legg litt røre i. Smør de ut med en
skje om det trengs, men de blir best om de er litt tjukke, type
amerikanske pannekaker.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar