Denne suppa er skikkelig skikkelig god, og skal definitivt lages igjen! |
4 dl kokosmelk
1/2 lime, saften fra denne
2 ss fiskesaus
1 fedd hvitløk
2 store champignoner kuttet i båter
1 ss karripasta
1 stilk vårløk
1/2 chili
2 1/2 cm ingefær
2 ss frisk hakket koriander
1 ss kyllingfond
2 dl vann
1 gulrot - her bruker jeg knaskerøtter som jeg kutter i strimler, for kjøper jeg en hel pakke med store gulrøtter, så vet jeg at de kommer til å bli dårlige.
Lag marinade av fiskesaus, koriander, hakket chili og hakket hvitløk. Ha dette over renset scampi, og la dette marinere i et par timer.
Stek sopp og karripasta i smør eller olje (eller ja takk begge deler). Hell kokosmelk og vann i kjelen. Tilsett deretter kyllingfond, vårløk, gulrøtter, og la dette koke et par minutter. Deretter har du i scampien med marinaden, og kok enda et par minutter til scampien er gjennomkokt.
Inspirasjon hovedsaklig hentet fra LCHF - bloggen.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar