tirsdag 16. august 2011

Blomkålsuppe

Blomkålsuppe med sprø ostekjeks
1 blomkålhode
2 sjalottløk
2 fedd hvitløk
1 buljongterning - grønnsakssmak
1 pakke bacon
3dl fløte
vann
salt og pepper
Spar noen blomkålbuketter som du kan steke og ha til pynt når suppa er ferdig

Kutt blomkålhodet i passe store buketter. Ha blomkål, hvitløk, sjalottløk, og buljongterning i en kjele. Hell i vann til det akkurat dekker blomkålen. Kok opp, og kok til blomkålen er ordentlig mør. Hell i fløten.

Kjør deretter med stavmikser til det blir en jevn suppe. Kok opp og smak til med salt og pepper. Stek bacon og ha denne oppi suppa før servering.
I dag testet jeg noe ekstra snacks ved siden av suppa, nemlig ostekjeks.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...