lørdag 6. august 2011

Foccaciafrokost

Fantastisk foccacia! I dag spiser vi den til frokost med pålegg på, men denne kan brukes som tilbehør til middag hvor du kan dyppe den i aioli, til supper.. Oppskriften er hentet fra bloggen lavkarbo gjort enkelt.

Ser godt ut, eller hva? :)
3 egg
75 g  kremost naturell
1/2 dl sesamfrø
1 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
Litt salt og litt sukrin
Olivenolje
Valgfritt: havsalt, rosmarin, oliven, chorizo, parmesan
Sett ovnen på 175 grader. Mal sesamfrøene i blender eller med stavmikser. Tilsettt egg, kremost, fløte, bakepulver, litt salt og sukrin i de malte semamfrøene, og bland godt. Tilsett deretter fiberhusken og bland litt til.
Dekk en ildfast form eller en liten langpanne med bakepapir, og hell røren oppi denne. (Den bør være litt større enn den jeg har brukt på bildene).
Før..
Strø over parmesan, havsalt, rosmarin, chorizo.. - Det du har lyst tilå smaksette brødet med. Jeg brukte parmesan, havsalt, og litt chilipulver fordi det var det jeg hadde. Skulle gjerne hatt rosmarin også. Stek i cirka 30 minutter. La det avkjøles før det deles i store porsjonsstykker.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...