torsdag 4. august 2011

Løvbiffpanne

Smaker litt viltgryte. Hadde nok vært veldig god med brokkoli og erter også.. Neste gang :)

Løvbiff
2 champignon
1 rødløk
1 - 2 fedd hvitløk
75 g philadelphia naturell smøreost
1 ss gresk yoghurt
1 - 1,5 dl kremfløte
1 buljongterning med kjøttsmak (kan droppes. Tror jeg skal gjøre det neste gang jeg lager denne, så smaken blir mer som fløtesaus, og ikke så salt).
salt, pepper, paprikakrydder, og chilikrydder
Stek champignon, rødløk, og hvitløk sammen. Stek løvbiffen i masse smør i en annen panne. Om det blir masse ekstra fett så hell av litt, før du heller grønnsakene oppi sammen med løvbiffen (eller omvendt). Bland i philadelphia, yoghurt, og kremfløten. Bland ut buljongterningen, og ha i krydderet. La det stå å putre litt, for eksempel mens du smeller sammen en liten salat :)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...