mandag 5. september 2011

Vitaminluring!

For en stund tibake skrev jeg et innlegg om at mine uskyldige D - vitaminer var blitt stoppet i tollen. Etter det har jeg ikke turt å bestille noe mer av denslags derfra, men jeg ser at flere andre som skriver og tipser om vitaminer linker til iHerb. Nå har jeg funnet ut hvorfor! Hvertfall når det gjelder D - vitaminene. Det var rett og slett for store doser. Det anbefales gjerne mellom 2000 - 4000 E daglig (kilde: kostdoktoren/Fristende Lavkarbo), men den jeg hadde bestilt var på 5000 E. Regler står det mer om her

Så nå prøver jeg igjen, og skal bestille denne.
Hvorfor bør man ta vitamin D?
Vitamin D er viktig for reguleringen av kalsium og fosfat i blodet. Kalsium og fosfat er i sin tur viktige for normal og sterk dannelse av skjelett og tenner. Kroppen lager selv D - vitaminer når vi er ute i solen, men vi vet jo alle hvor lang tid det kan ta før vi ser sola igjen nå?.. Så det sies også at D - vitaminer kan være med på å motvirke vinter - og vårdepresjoner, så jeg tror jeg bestiller 2 med en gang.

Da skal jeg bestille disse
Skulle gjerne hatt meg noen omega 3 også, hjelper mot den Store Stygge Ulven (les: PMS) har jeg hørt. Jeg melder meg som prøvekanin, så kommer jeg og melder fra til dere om det er trygt eller ikke ;)

En som ofte opplevde det samme som meg, angående tollen altså, hadde gode erfaringer med en side som heter zipvit.com. Her kan du, på lik linje med iHerb, fylle pakken for 200 NOK, og dermed slippe toll. Grunnen til at det skal gå bedre her er at det er innenfor EU. Så den kan være noe å teste! 

Bestiller du forøvrig på iHerb kan du få 5$ rabatt første gang du kjøper ved å benytte rabattkode VEV355. Les mer om det her :)

Når du handler får du din egen unike kode som du kan gi dine venner slik at de får 5$ rabatt på førstegangskjøp, eller du kan gi de min :)

2 kommentarer:

  1. Jeg må ha D-vitamin til vinteren jeg også :-D

    SvarSlett
  2. @Janicke
    Denne var jo billig! Jeg følte meg litt småkriminell når pakken ble stoppet i tollen sist, men nå tør jeg prøve igjen :) Skalførst en uke til Kroatia og få inn en god dose d-vitaminer på den beste måten først :D

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...