tirsdag 18. oktober 2011

Flesk og duppe

I dag spiste vi flesk med en tjukk deilig fettrand, stekt i smør, med fløtesaus, og kokt kål med smør mellom hvert eneste blad.. og jeg lever enda! Og det er mulig jeg ikke trenger å spise mer før til fredag eller no´ ;) Så godt, også så lett! Nam!


Lettsaltet sideflesk
Fløte
Smør til steking
Salt og pepper

Skjær kjøttet i skiver. Du velger hvor tjukke du vil ha de, men prøv å få alle i nogenlunde samme tykkelse, slik at de blir ferdig omtrent samtidig når de stekes. Legg de i pannen og krydre med salt og pepper. 



Når de er ferdigstekt så heller du fløte oppi panna med stekefett. Rør litt rundt og kok til den har tyknet litt, det går ganke fort. Og da har du en skikkelig godt saus til flesket ditt :)




Ved siden av hadde vi kokt kål. Ganske enkelt, og fryktelig godt. Her kan du ta på en feit klatt med smør som renner innimellom hvert eneste blad, og litt godt med salt. Ah! Se fremgangsmåten her.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...