Hei! Nå har jeg hatt den lengste bloggepausen jeg har hatt siden jeg startet. Det har nemlig vært utrolig hektisk på jobben i det siste, en del møter på kveldstid, og i helgen var jeg på lørdag for å hjelpe til i forbindelse med noe så nerdete som et nytt datasystem ;) I tillegg til 120 % jobb så studerer jeg jo 50% også, så det ble ikke så mange prosent igjen til matlaging. Men i dag mine damer og herrer lukter det godt på våre 29 kvadrat igjen. Det lukter koteletter og stekt smør, aloha!
Fremgangsmåten er utrolig enkel, men noen ganger må man minnes på hvor enkelt det kan gjøre.
Du trenger:
Svinekoteletter
Salt og pepper
Smør til steking
Smør til steking
Hermetisk ananas
Noen hvit skiver ost
Karridressing:
Tyrkisk yoghurt
Tyrkisk yoghurt
Karri
Hvitløk
..eventuelt litt majones om du ønsker mer fylde
Start med å blande sammen dressingen. Deretter krydre kotelettene med salt og pepper. Ha smør i i en varm stekepanne, og legg i kotelettene når smøret er blitt brunt. Etterhvert pipler det kjøttkraft på oversiden av kotelettene, og da kan du snu dem. Slå ned varmen til middels, legg på ost, og stek ananasen lett før du legger denne oppå også. Stek videre i cirka 3 minutter.
Server med en god salat. Vi stekte også litt champignon ved siden av. Godt!
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar