onsdag 26. oktober 2011

Suppe med asiatisk touch

Åh! Jeg er så glad i suppe! Denne ble vel mer en slags suppegryte fordi jeg overdrev kanskje liiiitegrann med grønnsakene, men herlig, det smakte den!


Skinkebiff i tynne strimler
0,5 rød finhakket rød chili
1 ts karri
2 terninger grønnsaksbuljong
2 fedd hvitløk
0,5 rødløk i tynne strimler
0,5 fennikel i tynne strimer
0,5 rødløk i tynne strimler
1 gulrot (eller 2 små) i tynne staver
1 liten bit sellerirot
1 ts revet frisk ingefær

Varm smør eller olje i en panne. Tilsett chili og karri, og surr dette litt før du har i kjøttet. Fres kjøttet under omrøring og ha det over i en kjele. Tilsett vannet og buljong, kok opp.

Fres deretter grønnsakene lett i to omganger i pannen, og ha disse over i gryten. La suppen småkoke i cirka 5 minutter, smak til med litt salt om du syns den trenger det.


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...