fredag 28. oktober 2011

Pai med bacon og blåmuggost

Jeg har gått hele uka og pønsket ut hvordan jeg ville ha denne paien, det er viktig at fredagspaien blir perfekt.. Og fyttikatta, så god den ble. Akkurat slik jeg hadde sett for meg! Nå greier jeg ikke å bestemme meg for om denne eller kylling- og spinatpaien er best lenger :)


Oppskriften på paibunnen finner du her

1 pakke bacon
4 store champignon
1 liten løk
1 chili
2 fedd hvitløk
Hvit ost
Blåmuggost -  cirka en halv (for eksempel Norzola)
Noen cherrytomater
1 egg
1,5 dl fløte
Eventuelt krydder

Start med å steke baconet til det er nesten sprøtt, og legg dette på litt tørkepapir. Stek champignonen (jeg stekte det i baconfettet) sammen med hvitløk og chili. 

Når det er ferdigstekt så legg det på paibunnet. Fordel løk og bacon over. Strø over ost, og fordel cherrytomater delt i 2 eller 4 over. Tilslutt legger du biter av blåmuggost på toppen.

Tilslutt så blander du egg, fløte, og det krydderet du måtte ha lyst på. Jeg nøyde meg med litt pepper for blåmuggost, chili, og hvitløk har nok smak syns jeg :)

Før ovnen

Hvis du nå sitter og tenker at "hmmm.. kanskje jeg skal prøve den oppskriften her" - GJØR DET! Du kommer ikke til å angre! :)

2 kommentarer:

  1. Hei! Linken til paibunnen fungerer ikke.. :-/

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei! Så bra at du sier fra :) Nå er det fikset!

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...