400 g laksefilet, renset for skinn og bein, gjerne Salma-laks
1 gulrot
1 nepe eller 4 reddiker
1 liten rødbet
2 vårløk
dill eller frisk koriander
Marinaden
3 ss soyasaus
3 ss oyster sauce -
karboalarm! Vær obs på karbs her, ta eventuelt mindre av denne og mer av noe annet, f.eks sesamolje :)
3 ss ferskpresset limesaft
3 ss sesamolje
3 ss olivenolje
1 ss sesamfrø
1 chili
Syltet ingefær
Rens og kutt grønnsakene så fint du kan. Legg de i iskaldt vann i kjøleskapet frem til de skal serveres, da blir de ekstra sprø.Hold rødbeten for seg selv, så farger den ikke de andre grønnsakene.
Skjær laksen i tynne skiver. Bland sammen alle ingrediensene til sausen og dekk fisken med denne.
Jeg bruker juliennejern på gulrøtter og neper for å få de i så tynne strimler som mulig |
Grønnsaker i kaldt vann som skal sette i kjøleskapet |
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar