fredag 14. oktober 2011

Ristede gresskarkjerner

Åh herlige snacks! Når du trenger å mumse, eller knaske på noe salt, så er jo dette helt supert. Kjempefin snacks for alle nøtteallergikerne der ute også :)

250 g økologiske gresskarkjerner
1 ss olivenolje
0,5 ts havsalt eller Himalayasalt


Sett stekeovnen på ca. 180 grader C.

Bland 1 ss olje og 1/2 ts salt. Liker du mer smak, kan du tilsette litt presset hvitløk og eventuelt litt tørkede krydderurter (for eksempel basilikum, oregano, persille eller timian eller en blanding av disse).

Bland dette godt med kjernene, og fordel gresskarkjernene tynt utover på en stekeplate dekket med bakepapir.

Stek gresskarkjernene til de er blitt lett brune (ca. 15-25 minutter). Snu kjernene av og til.

Avkjøl gresskarkjernene på et kjøkkenpapir. 

Moms!

Du kan kjøpe gresskarkjerner (454 gram for cirka 30 NOK) hos iHerb, her. Første gang du handler på iHerb kan du få 5 dollar i rabatt om du bruker koden VEV355.  

Når du handler får du din egen unike kode som du kan gi dine venner slik at de får 5$ rabatt på førstegangskjøp, eller du kan gi de min :)

2 kommentarer:

  1. Kanon!
    Deler på min side:)
    Riktig god helg

    SvarSlett
  2. Herlig! Kos deg :) god helg! Jeg har nettopp stappet meg full med tapas. Tapas gjør det fryktelig enkelt å spise ute. :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...