Denne smaker herlig fløyelsesmyk fudge, og den lager seg selv mens du gjør andre ting :)
4 dråper Stevia English Toffee (kan droppes)
Bland alt sammen i en kjele, helst teflon for da slipper du å røre så mye (det kan føre til at det skiller seg). Noen foretrekker kanskje usaltet smør. Kok det sakte opp til kokepunktet, og la det småkoke i 45 - 60 minutter. Ta litt masse på en skje for å se om den er ferdig. Hvis massen stivner
raskt i kantene, er den klar. La massen kjøle seg litt. Kle en liten
brødform med plastfolie, og hell massen over. La den stivne i
kjøleskapet.
Du kan ha hva du vil i fudgen, jeg hadde i hakkede peanøtter og hakket mørk sjokolade. Del opp i ruter og oppbevar i plast i kjøleskapet. Oppskriften kommer fra Fristende Lavkarbo.
Det så kjempegodt ut Bente. Nå vet jeg hva fudge er ;-)
SvarSlett@Anne
SvarSlettHahaha :) Jeg får ta med litt julegodis på jobben, så får du smakt på denne ukjente fudgen også ;)
Hei
SvarSlettDu jeg lurte på,går det å bruke margarin istedet for smør?
@Nina Pedersen
SvarSlettHei! I utgangspunktet har jeg lyst til å si nei, aldri ;) Jeg er ikke så glad i margarin, på grunn av innholdet. Jeg har ikke forsøkt å lage disse med margarin, men det skal jo tåle samme varme og behandling så jeg tror ja..:)
Oj, de så kjempegode ut. Dette skal jeg prøve å lage :)
SvarSlettHei Elisabeth! De ER veldig gode :) Lykke til, og fortell meg hvordan det går da ;)
Slett