mandag 14. november 2011

Gavetips # 5 - fra i Herb

Det er billig helsekost, supermat, og vitaminer iHerb er mest kjent for, men de har så utrolig mye flere stilige ting. Her har du virkelig sjansen til å finne billige orginale gaver som ingen andre har. Her er noen tips til hva de har :)

SUPERsøte og SUPERkule 0,6 liters drikkeflasker: 

Med sommerfuglmotiv

Hval: I <3 water

Krokodille: I <3 water
Jeg syns de er helt vilt søte! :) Se hele samlingen her. De skal ikke ha mer enn cirka en 60 - lapp for flaska heller. Det kan vi like!

Flasken jeg lager smoothien min i har jeg også kjøpt på iHerb. Den er kanskje ikke like søt, men den tar det igjen ved å være utrolig praktisk. Den inneholder nemlig en spesiell blenderball som er helt genial når du skal riste flasken når innholdet for eksempel har skilt seg (bare pass på å ha lukket ordentlig på.. For jeg gjorde det uten en gang, og det er utrolig hvor fort smoothie kan spres utover et rom ;): 
Rosa, stor

Liten, rød
Finnes i flere forskjellige forskjellige farger; grønn, gul, svart, blå.. Puh! Se oversikten her. Og ikke mer enn 40 - 50 NOK skal de ha for flaska. Det syns jeg er rimelig :)

En pakke med 3 økologiske badger balms; 1 for såre muskler, 1 for hardtarbeidende hender, og 1 for søvn.. 
Gorilla
BunnyGiftfri og økologiske kosedyr til barn og barnslige voksne:

6 kommentarer:

 1. Takk for gavetips! Har jo faktisk ikke tenkt på at iHerb har produkter man kan gi i gave. Hehe... Skal bestille både drikkeflaske og blenderflaske i dag, tenker jeg. :)

  SvarSlett
 2. @Andreas Bare hyggelig du! De har jo så mye flott der :) De flaskene er jo sååå fine. De har noen superflotte beholdere med te i som jeg skrev om i et annet innlegg, du burde sjekke ut de også hvis du er på julegavejakt :)

  SvarSlett
 3. Takk for tips! Har prøvd både shakeren og badger balm. Begge deler kan anbefales på det varmeste, og er flotte gaver!

  SvarSlett
 4. @lavkarboplaneten.no Ååå, bare hyggelig du :) .. Men man bør bestille snart, skal de komme frem til jul! Shakeren er helt super! :)

  SvarSlett
 5. handler på iherb stadig vekk, men du finner på mye fint som jeg aldri har sett! lekkert m en sånn vannflaske på trening da! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er dødsfin! Også liker jeg å gi de bort i gaver, de er jo bare såååå søte :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...