mandag 7. november 2011

Hjemmelaget burger - ny variant med blåmuggost

Burgeren smakte supert sist vi lagde den, og i helgen hadde vi burger igjen - en litt annen variant.


Burger:
Karbonadedeig
0,5 løk
1 sjalottløk
1 chili
1 fedd hvitløk
1 egg
Salt og pepper

Ekstra (kan droppes):
Ost
Blåmuggost
Bacon
Salatblad
Champignon

Bland alt som skal i burgeren sammen. Del deigen i 4 like biter, og klem disse litt flate slik at de blir lettere å gjennomsteke.


Stek i smør på svak varme. Når de er ferdig på en side, så snur du de over på andre siden, og legger på ost. I dag la jeg på blåmuggost, det gir en ekstra smak på burgeren som er veldig god. Om du har, så ha på lokk mens du steker.

Stek bacon ved siden av, og kanskje steke litt champignon ved siden av også? Smaker supert. Hvis du, som meg, syns burger skal spises med hendene, så kan du ta et stort sprøtt salatblad og legge burgeren i denne. Mmmmm! Jeg lover deg :)

2 kommentarer:

  1. Herreguuud, det ser så jævla digg ut!

    SvarSlett
  2. @Anonym Haha, en kommentar rett fra levra kan jeg like! :) Er det kanskje dette som står på menyen hos deg i morgen?! ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...