4 ss sukrin
1 dl kokosmel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver
1 dl fløte
Marmorering:
100 g mørk sjokolade
2 ss fløte
Sett ovnen på 175 grader. Start med å smelte sjokoladen i vannbad på svak varme. Da kan den stå å smelte for seg selv, mens du gjør klar resten av kaken. Pisk egg og sukrin luftig. Sikt i kokosmel, bakepulver og vaniljepulver, og rør dette forsiktig inn. Røren blir raskt tjukk, men det er på grunn av kokosmelet, frykt ei! :) Tilslutt rører du inn fløten. Hell alt sammen i en papirkledd brødform.
Rør fløten inn i den smeltede sjokoladen. Den blir fort tjukk, men frykt ei nå heller (tihi). Klask sjokoladeblandingen oppi kakeblandingen, og rør gjennom den med en gaffel. Sett underverket i ovnen i cirka 30 - 35 minutter.
Kaken er laget på denne muffinsoppskriften, som igjen kommer fra Fristende Lavkarbo.
Sett ovnen på 175 grader. Start med å smelte sjokoladen i vannbad på svak varme. Da kan den stå å smelte for seg selv, mens du gjør klar resten av kaken. Pisk egg og sukrin luftig. Sikt i kokosmel, bakepulver og vaniljepulver, og rør dette forsiktig inn. Røren blir raskt tjukk, men det er på grunn av kokosmelet, frykt ei! :) Tilslutt rører du inn fløten. Hell alt sammen i en papirkledd brødform.
Rør fløten inn i den smeltede sjokoladen. Den blir fort tjukk, men frykt ei nå heller (tihi). Klask sjokoladeblandingen oppi kakeblandingen, og rør gjennom den med en gaffel. Sett underverket i ovnen i cirka 30 - 35 minutter.
Før ovnen |
Stekt |
Kaken er laget på denne muffinsoppskriften, som igjen kommer fra Fristende Lavkarbo.
Mmmm, kjempegod! Serverte denne i dag med pisket krem til... :))
SvarSlett@Beate
SvarSlettJa den er det, ikke sant?! :) Med pisket krem til hørtes herlig ut!