søndag 27. november 2011

Koteletter og ovnsbakte grønnsaker

Det er mest vanlig å tilberede koteletter i en stekepanne, men hvorfor ikke prøve de i ovnen? Sammen med ovnsstekte grønnsaker. Ja? Til helgen kanskje? :)



Du trenger:
Koteletter
Gulrøtter
Minimais
Squash
Hvitløk
Chili
Rødløk
Sjampinjong
1 boks hakkede tomater
Salt, pepper og annet krydder (jeg brukte koriander og basilikum)

Forvarm ovnen til 200 grader. Kutt grønnsakene i passe store biter, og legg disse i en ildfast form. Ha over litt olje og krydder du liker. Sett disse i ovnen i cirka 20 minutter. Stek kotelettene raskt i en varm stekepanne, cirka 1,5 minutt på hver side. Salte og pepre.

Når grønnsakene har stått i 20 minutter, ta de ut av ovnen, hell over boksen med hakkede tomater, og legg kotelettene oppi. Stek videre i 20 minutter til. 


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...