mandag 21. november 2011

Wok it!

I kategorien restefest introduserer jeg wok! Tidligere har jeg hyllet en base bestående av kremost, fløte, og ost som et supert utgangspunkt for smakfulle gratenger med gode muligheter for å bli kvitt diverse grønnsaker, men minst like godt er en frisk wok :)


Vi pleier å lage squashpasta, da får  man følelsen av å spise wok med glassnudler. Muah! 
Det meste er lov i wok, men styr unna ferdigsauser for de er ofte proppfulle av karbohydrater og ulumskheter (les: sukker/ smaksforsterkere/ konserveringsmidler/ farge/ og ekstra søtstoffer). Hell heller godt med olje over mot slutten av steketiden, og ha i masse godt krydder. Gjerne ferske urter, men siden det er restefest så fungerer f.eks chili og tørket koriander. Kos deg! :)


Fred ut.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...