fredag 18. november 2011

Biff og spinatfylt paprika

Fyllet i denne paprikaen har sitt utgangspunkt i oppskriften på denne fiskegratengen, som jeg rett og slett ELSKER! Jeg har lenge tenkt på å lage fylt paprika, men når Ninja foreslo biff i helgen så ble saken klar. Og her er resultatet :)


300 g ytrefilet av storfe
salt og pepper

Fylt paprika:
2 stk snackpaprika (spiss paprika)
200 g frisk spinat 
1 fedd hvitløk
1 sjalottløk
en neve parmesan
smør eller olje til steking

Stek spinat til den blir myk. Ha i hvitløk og sjalottløk, og stek til løken blir myk. Bland inn parmesanen, og smak til med salt og pepper. Stek i ovnen på 200 grader i cirka 15 minutter.

Krydre biffen med salt og pepper, og stek. Les artikkelen "Slik steker du biffen riktig" hvis du vil :)

Serverer den ganske enkelt med creme fraiche med litt pepper i.  

Det smakte helt fantastisk godt! Oioioioioi, så godt! 



 

3 kommentarer:

  1. Nam nam :-D snakk om lykketreff!! Jeg har spisse paprika og spinat og skal ha biff i dag :-D

    SvarSlett
  2. @Janicke Flaks!! :) Jeg syns den spinat/ sjalottløk/hvitløk/ ost - kombinasjonen er så HIMLA god! Mmmmhm! Det var så godt Janicke, gled deg! :)

    SvarSlett
  3. *vann i munnen* garantert neste lørdags kos:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...