fredag 16. desember 2011

Karrikoteletter

Litt spicy, ganske lettlagd, veldig godt!

Smaker MYE bedre enn jeg får til å vise på bildet :)
Koteletter
Fløte

Karripasta
Salt, pepper, og eventuelt annet krydder
Grønnsaker - det er valgfritt, jeg hadde gulrøtter, squash, sjampinjong, og sellerirot

Sett ovnen på 160 grader. Start med å kutte opp grønnsakene i cirka like biter, legg de i en ildfast form, ha over litt godt krydder (jeg hadde salt, pepper, koriander, og basilikum), og sett de i ovnen mens du gjør klar kotelettene. 

Start med å salte og pepre kotelettene godt, og brun de kjapt i stekepannen. Gni inn et godt lag med currypasta på hver side av kotelettene, og stek igjen. Legg kotelettene i formen sammen med grønnsakene, og hell over fløte. Sett i ovnen og stek i cirka 45 minutter.




0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...