onsdag 14. desember 2011

Torsk med bacon og blomkålstappe

Litt luksus på en tirsdag fortjener vi ;)

Torsk (eller annen hvit fisk)
Bacon
Salt og pepper

Lag blomkålstappe etter denne oppskriften. Jeg lagde den med litt ekstra smak, hvitløk og sjalottløk.


Sett ovnen på 160 grader. Salte og peppre torsken, surr den deretter inn i bacon. Jeg tok et par skiver på hvert stykke. Fest baconet med tannpirker for at det skal sitte bedre. Stek fisken i en stekepanne rundt hele, til baconet er sprøtt. Legg de i ildfast form og stek i ovnen til du ser at de er gjennomstekt. Det ser du på torsk ved at den på en måte "deler" seg opp, du ser at den deler seg i flak.

Start med blomkålstappen mens fisken koser seg i ovnen. 

Til dette hadde jeg en enkel vinaigrettedressing over, se den superenkle oppskriften her.


4 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...