mandag 2. januar 2012

En god og mettende kylling og bacon - salat!

Rett og slett! :) Jeg fikk servert salat hos en kompis før trening en dag for et par uker siden, og jeg syns den var så himla god at jeg måtte prøve å lage den hjemme også. Syns jeg hadde det fått det relativt bra til, helt til jeg fortalte han at jeg hadde lagd den hjemme, hvorpå han sier at "cheddar og lime er det viktigste", og jeg ikke hadde i noen av delene.. Jeje, smakte godt uansett!Kyllingfilet
Bacon
Løk
Avocado
Hvitløk
Spinat
Tomat
Ost - jeg brukte parmesan
Seterrømme eller tyrkisk yoghurt
Salt, pepper, og for eksempel litt chilipulver
Lime

Del opp kyllingfileten i mindre biter og stek i panne. Salte og pepre, og ha på litt chilipulver for ekstra futt. Del også baconet i mindre strimler og stek. Del løk og avocado i små biter, og bland i en bolle sammen med spinat, kylling, bacon og ost.Del tomatene i båter, og bruk en skje til å ta ut det våte inni tomaten, så slipper du å få våt og slapp salat :) Press limen over salaten. Lag en dressing av yoghurt og hvitløk og ha over.

4 kommentarer:

 1. Mmmmmmmmmmmmm! Torsdagsmiddagen som manglet på denne ukes middagsplan er herved i boks :)
  Både ser og høres fantastisk ut!
  Takk for en herlig inspirerende blogg; tenk så heldige "alle vi andre" hobbykokker er som har sånne som deg :)

  SvarSlett
 2. @Marianne Wow Marianne, tusen takk for den første kommentaren i 2012, dette starter jo knall! :)Kos deg med salaten, den er digg!

  SvarSlett
 3. Ser deilig ut!!! Skal lages i kveld. Men et spørsmål; Hvor i oppskriften skal lime`n inn?? Skal den presses over salaten? Eller skal den i dressingen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Oi, det må jeg rette opp! Limen skal presses over salaten :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...