En enkel og god vri på den tradisjonelle bacon og egg - frokosten, og kanskje nesten enklere å lage? Bacon og asparges stekes i ovnen, egget koker seg selv i kjelen, og du? Du leser avisen og tar dagens første kaffekopp, for eksempel :)
6 - 8 asparges
1 pakke bacon
Egg
Olje
Salt og pepper
Sett ovnen på 200 grader. Surr en skive bacon rundt aspargesen, og legg dette i en ildfast form. Drypp en god olje over, og kvern litt pepper over. Sett i ovnen i cirka 10 minutter. Kok bløtkokte egg mens aspargesen steker, cirka 3 - 6 minutter.
Fristende oppskrift, og vakre bilder. Asparges er digg ;-)
SvarSlettAsparges er superdigg! :) Og tusen takk for alltid gode ord Elin!
SlettYum!! Ser nydelig ut :-)
SvarSlettHa en fin søndag videre Marie!
Tove
http://sjelemat.blogspot.com/
Det var kjempegodt! Dette blir en gjenganger på late dager i påskeferien :)
SlettNamnam! Så godt det så ut! dette blir frokost neste søndag! :D
SvarSlettGled deg! :) Det er kjempegodt :)
SlettAspargesen såg kjempegod ut. Så smart :-)
SvarSlettHåper å få til dette noen dager i påsken :) Ha en flott dag Elisabeth!
SlettHerlig:) Fikk skikkelig lyst på!
SvarSlettGanske herlig ja. Hva med å teste det ut i påsken? ;)
Slett