fredag 30. mars 2012

Fylt paprika med champignon og blåmuggost

Jeg har fylt paprika før, og nå fyller jeg den igjen. Denne gangen med ny vri på fyllet.


Til fire store fylte paprika trenger du:
4 paprika
400 g kjøttdeig
1 pakke smårettbacon
1/2 løk
1 chili
Noen skiver ost
Champignon
1/2 blåskimmelost
3 ss tyrkisk yoghurt/ seterrømme/ creme fraiche
Salt & pepper
Annet krydder du vil ha

Sett ovnen på 200 grader. Start med å kutte toppen av paprikaen, og rens denne. Sett de i en ildfast form. Hvis de har problemer med å holde seg oppreist kan du kutte av litt på bunnen så blir det lettere for de å stå. 

Stek kjøttdeigen, og når det begynner å nærme seg ferdig så kan du ha i baconet. Ha i løk, chili, og champignon. La dette steke litt til løken blir blank. Ha over krydder. Bland inn blåskimmelosten og tyrkisk yoghurt/ setterrømme/ creme fraiche. Når alt er godt blandet, så kan du ha det i paprikaen. Ha ost på toppen. 

Sett i ovnen i cirka 20 - 30 minutter



0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...