Jeg har fylt paprika før, og nå fyller jeg den igjen. Denne gangen med ny vri på fyllet.
Til fire store fylte paprika trenger du:
4 paprika
400 g kjøttdeig
400 g kjøttdeig
1 pakke smårettbacon
1/2 løk
1 chili
Noen skiver ost
Champignon
1/2 løk
1 chili
Noen skiver ost
Champignon
1/2 blåskimmelost
3 ss tyrkisk yoghurt/ seterrømme/ creme fraiche
Salt & pepper
Annet krydder du vil ha
3 ss tyrkisk yoghurt/ seterrømme/ creme fraiche
Salt & pepper
Annet krydder du vil ha
Sett ovnen på 200 grader. Start med å kutte toppen av paprikaen, og rens denne. Sett de i en ildfast form. Hvis de har problemer med å holde seg oppreist kan du kutte av litt på bunnen så blir det lettere for de å stå.
Stek kjøttdeigen, og når det begynner å nærme seg ferdig så kan du ha i baconet. Ha i løk, chili, og champignon. La dette steke litt til løken blir blank. Ha over krydder. Bland inn blåskimmelosten og tyrkisk yoghurt/ setterrømme/ creme fraiche. Når alt er godt blandet, så kan du ha det i paprikaen. Ha ost på toppen.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar