fredag 13. april 2012

Egg i baconform

Dette tipset fra Ingvilds matblogg var i Lesernes VG her om dagen, og da måtte jeg bare teste det ut! En morsom vri på min faste tradisjon med egg og baconfrokost på søndager.


Du trenger:
Egg
Skivet bacon eller spekeskinke
Muffinsbrett - det blir visstnok ikke så bra i papirformer

Sett ovnen på 200 grader. Kle formen med bacon eller skinke. Skinken er tynnere og bli lettere sprø. Ønsker du at baconet skal bli litt sprøere kan det lønne seg å forsteke det litt, f.eks rundt 5 - 10 minutter (avhengig av ovn). 

Knekk ett egg og hell oppi formen. Sett tilbake inn i ovnen, denne gangen i cirka 8 - 12 minutter på nederste rille. 

Ta ut av ovnen, og resten kan du :)

4 kommentarer:

  1. Åhh så smart!! Hater å steke bacon, men elsker å spise det, så dette var kjempesmart :-)

    Dette blir helgens frokost på hytta.
    Gleder meg allerede :-)

    Ha en super helg Marie!

    Tove
    http://sjelemat.blogspot.com/

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, ikke sant? Morsomt tips, også ser det jo ganske fancy ut :) Kos dere på hytta i helgen :)

      Slett
  2. Herlig tips! Nå skal jeg ut og kjøpe meg muffinsform og overraske husbonden med frokost på sengen i morgen :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så snill du er da Anette, det håper jeg han husbonden din vet :) Og hyggelig å høre fra deg igjen! God helg :)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...