lørdag 21. april 2012

Juksepizza med parma og blåmuggost

Denne pizzaen ble så godt at jeg skal ha den til middag i dag igjen! Fremgangsmåten er superenkel, smaken uslåelig. Liker du ikke blåost eller noe av det andre jeg har på så kan du bare ta med deg tipset mitt om bunnen, og så ha på hva du vil :)



Tipset om bunnen er og rett og slett bruke tortillalefser som bunn. Jeg foreslår disse tortillalefsene fra lavkarbohuset, eller eventuelt bruke pitabrødene fra samme sted. Er du raus med karbohydratene eller rett og slett ikke bryr deg om den slags så kan du kjøpe grove tortillalefser i matbutikken. Har du mer tid til å lage bunn kan du lage denne.

Du trenger:
Tortillelefse
Seterrømme/ tyrkisk yoghurt
Hvitløk
Pepper
Revet gulost
Parmaskinke eller spekeskinke
Cherrytomater
Blåost
Ruccola





Start med å sette ovnen på 230 grader. Legg tortillalefsene på bakepapir på stekebrettet. Bland hakket hvitløk og nykvernet pepper inn i rømmen/ tyrkisk yoghurt, og smør utover lefsen. Riv gulost og strø over. Legg på skinken, del tomatene i mindre biter og strø over, og legg deretter små biter av blåosten over. Sett i ovnen i 8 minutter. Legg ruccola på den ferdife pizzaen. Ferdig!

Pizza med pizzasausen - rømme, hvitløk, og pepper

Pizza klar for ovnen - med gulost, skinke, små tomater, og blåost

Pizzaen koser seg i ovnen og snart begynner osten å boble av glede :)

Ferdig - mangler bare ruccolaen på toppen..

Ferdig! Helt ferdig resultat med ruccola på, klar til å nytes.

1 kommentar:

  1. Yumyum! Så kjempegodt ut! Har ikke prøvd pizza med tortillalefser før, men det må jeg prøve. :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...