tirsdag 8. mai 2012

Ny te fra Harney & Sons hos iHerb

Fra april har iHerb begynt å ta inn teen fra Harney & Sons. De har et stort utvalg av smaker (les videre for å finne link til alle), og ikke minst så kommer de i noen utrolig fine bokser. Prisen er det heller ikke noe å utsette på :)

Peppermint Herbal


Chinese Flower


Cinnamon Sunset

I skrivende stund koster det kun 8$ pr. boks hos iHerb, Se hele utvalget her. Første gang du handler hos iHerb kan du bruke koden VEV355 og få 5$ avslag på første bestilling.

Les mer om iHerb her. Iherb har massevis av te, og favorittene mine sålangt har vært disse fra Zhena´s Gypsy Tea, men spørs om ikke jeg må bytte nå da.. :)






8 kommentarer:

  1. Har ikke prøvd denne teen, men må jo bare ha den pga de nydelige boksene ;-)
    Legger i ønskelisten min med det samme :-)
    Skal på posten og hente pakke fra iHerb for andre dag på rad i dag ;-) Mannen min begynner å bli litt lei... ;-D

    Ha en flott dag videre Marie, og tusen takk for tipset!

    Tove
    http://sjelemat.blogspot.com/

    SvarSlett
    Svar
    1. De er jo bare rett og slett umotståelige :) Disse kommer til å ta seg fint ut på den nye kjøkkenhylla jeg har tenkt til å skaffe meg, har blitt litt fullt i skapene etterhvert ;) Du må bare bestille meg litt godis til mannen din av og til, så er han sikkert veldig forståelsesfull :) Ha en flott dag videre du også, skal straks avgårde og svinge litt kettlebells!

      Slett
  2. Takk for tips! Kjempefine bokser også! :)

    SvarSlett
  3. Hei,og takk for mykje fin inspirasjon.
    Kladdekake er ei kake eg elskar men har hatt dårlig samvittigheit for alt sukkeret eg har i.Så fann eg di oppskrift i dag. Supert!!
    Men eg har ett spørsmål. Skal det berre være ei halv ss fiberhusk og ikkje anna mjøl?
    Er analfabet når det gjeld lavkarbo, men synest dette med å erstatte sukker med noke sunt er veldig bra. Har kjøpt inn sukrin og gler meg til å starte bekjentskap med det. På forhand takk. Helsing Sol

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei, og tusen takk for koselig kommentar :) Oppskriften stemmer den altså, det skal kun være 1/2 ss fiberhusk og ikke noe annet mel :) Håper du liker kaken! Jeg syns dette med å kutte ut sukker og å være obs på å spise "ren" mat (mat uten masse hokuspokus) er det beste med lavkarbo :)

      Slett
  4. retro og kule bokser, bra salgstriks, må ha :)bare for de er kule å se på ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, ikke sant?? Jeg må ha de fremme på pynt! :)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...