mandag 4. juni 2012

Quesadilla

"Hva vil du gjøre i dag? Vil du drikke vin? Ikke drikke vin? Spise mat? Godteri? Skal jeg og Arja komme på besøk til deg? Spørsmålstegn. Mellomrom?" Denne sms-en tikket inn på telefonen min på formiddagen i dag. Det er allerede bestemt, jeg skal få besøk. Jeg vil gi de søte jentene mat, men hva? På kjøkkenbenken ligger en uåpnet pakke med speltlomper, i kjøleskapet en kyllingfilet til tining. Planen er klar!For å lage 4 quesadillasnacks til 3 vindrikkende jenter trenger du:
Speltlomper
1 kyllingfilet
1 halv løk
Chili
Hvitløk
Litt salat
God ost, jeg brukte cheddar
Salt og pepper

Sett ovnen på 200 grader. Stek kyllingen sammen med chili og hvitløk, og eventuelt annet krydder du liker. Pepre underveis. Når den er nesten ferdigstekt har du også i løken, og steker videre til kyllingfileten er gjennomstekt og løken er myk.

Legg speltlompene på en stekeplate dekket med papir. Legg salat på den ene halvdelen, fordel kylling og løken på lomepene, og legg masse god ost over. Brett lompene i to, sett i ovnen, og stek herligheten til osten er smeltet. 

Serveres med rømmedressing og et smil :)7 kommentarer:

 1. Du tryller frem de beste retter på 1-2-3! :-)

  SvarSlett
 2. Laget dette sist helg når de andre i familien skulle ha pizza og det var jo kjempegodt med en frisk salat til,neste gang skal jeg lage guaquamole til også,det er såååå godt ved siden av rømme! Jum! Men en super enkel og perfekt "erstatning" når jeg er for lat til å rigge i stang min egen pizza i grunn! Spelt lefser og lavkarbo brød som for eks fiber og frø-fedon og ingers lavkarbo brød har jeg nok funnet ut at jeg må unne meg og det går visst helt greit i følge vekta med LITT av dette. Følger bloggen din hver eneste dag,men er nok gruli klein til å kommentere,sorry! MEN jeg følger med vettu! ;)))))

  SvarSlett
  Svar
  1. Heihei, og tusen takk for superhyggelig kommentar!! :) Quacamole blir helt klart Kjempegodt som tilbehør til denne. Og angående speltlefser og lavkarbobrød er jeg helt ening med deg! Det er individuelt hvor mye man "tåler", men for meg går det helt fint å unne seg deg dette av og til :) Ha en flott helg!

   Slett
 3. Hvor får du tak i speltlefser? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :) Speltlefser får man hvertfall tak i de fleste velassorterte dagligvarebutikker (Meny f.eke), og jeg fikk tak i på Rema 1000 sist faktisk.

   Slett
 4. Your mat looks like it taste very godt
  The utvalg is big alt fra suppe til sopp
  Mitt mål er å bli 3/4ss så flink as you
  but husk Compeed in you gummishoe!  =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you thank you much alot
   I think your rhyme was very flott
   Your head is fylt with mye rart
   I think you kan bli 3/4 ss flink very snart

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...