mandag 20. januar 2014

Torskefilet på en seng av sellerirot og squash




Utgangspunktet på oppskrift er fra godt.no :)

Du trenger:
Torskefilet

1/2 squash
1/4 sellerirot

Spekeskinke eller bacon
Cherrytomater
Ruccolasalat
Sitron
Salt
Pepper

Sett ovnen på  200 grader. Skjær tynne skiver av selleriroten og squashen - bruk en ostehøvel. Legg bitene i lag/ taksteinsmønster på bakepapir, og risle olivenolje over. Krydre med salt og pepper, og sett i ovnen i cirka 10 - 15 minutter.



Del opp torskefileten i fire passende serveringsstykker. Krydre med salt og pepper, før de stekes i pannen med smør. Legg sitronskiver i stekesmøret, øs over fisken, stek på middels varme til den er lett gjennomstekt. 



Stek bacon eller tynne skiver med spekeskinke i pannen til de er sprø. 

Skjær tomatene i skiver. Dra av skinnet på torskestykkene, fordel sellerirot og squash på varme tallerkener. Legg på tomatskiver, ruccolasalat og torskefilet. Server med sprøstekt bacon eller spekeskinke.


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...