mandag 20. januar 2014
Torskefilet på en seng av sellerirot og squash
Utgangspunktet på oppskrift er fra godt.no :)
Du trenger:
Torskefilet
1/2 squash
1/4 sellerirot
Spekeskinke eller bacon
Cherrytomater
Ruccolasalat
Sitron
Salt
Pepper
Sett ovnen på 200 grader. Skjær tynne skiver av selleriroten og squashen - bruk en ostehøvel. Legg bitene i lag/ taksteinsmønster på bakepapir, og risle olivenolje over. Krydre med salt og pepper, og sett i ovnen i cirka 10 - 15 minutter.
Del opp torskefileten i fire passende serveringsstykker. Krydre med salt og pepper, før de stekes i pannen med smør. Legg sitronskiver i stekesmøret, øs over fisken, stek på middels varme til den er lett gjennomstekt.
Stek bacon eller tynne skiver med spekeskinke i pannen til de er sprø.
Skjær tomatene i skiver. Dra av skinnet på torskestykkene, fordel sellerirot og squash på varme tallerkener. Legg på tomatskiver, ruccolasalat og torskefilet. Server med sprøstekt bacon eller spekeskinke.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Takk for deilig oppskrift, er skrevet ut og skal prøves snarest! :)
SvarSlettTakk for kjempefin blogg :) Du tør å ha egne meninger og det liker jeg.
SvarSlett