fredag 10. juni 2011

Kebab

Min kjære lillesøster bor på cirka 3 kvadrat sammen med en nordlending på cirka 1 kvadrat. Det jeg skal frem til, er at hun ikke har ovn. Derfor har vi i dag hatt bakedag hos meg, hvor vi har laget ting hun har hatt lyst til å teste. 

Vi har laget knekkebrød, brød og cookies
Dessuten har vi nytt en bedre middag, nemlig kebab. Oppskriften kommer fra matprat.no, og denne er for 2 personer:

250 g kjøttdeig eller karbonadedeig
½ ts salt
2 ts paprikapulver
½ ts malt kanel
1 ts garam masala
2 ss smør eller olje
4 stk salatblad
½ stk løk
4 ss tzatziki eller yoghurt 

Rør sammen kjøttdeig/karbonadedeig, løk, salt og krydder. Form deigen til 4 pølser. Stikk gjerne en grillpinne av tre på langs inn i hver pølse. Brun dem i varm panne, og etterstek 3-4 minutter på svakere varme.

På Kalbakken var det ikke noe Garam Masala å oppdrive, så vi brukte Tandoori Masala i stedet. Funket greit, men søs sier Garam Masala er bedre. Vi stoler på det :)

2 kommentarer:

  1. Vi må bake mer knekkis snart! De er såå gode :D

    SvarSlett
  2. Ja, det syns jeg absolutt vi skal. Og masse annet også! :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...