0,5 dl sukrin
2 mellomstore egg
4 ss kokosmel
1,5 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver
100 gram grovhakket sjokolade
Rør smør og sukrin hvitt. Rør inn eggene, ett om gangen. Bland alt det tørre inkludert den grovhakkete sjokoladen, og tilsett det så i smørblandingen. Jeg brukte melkesjokolade uten sukker i min, men her er det fritt frem. Bruk mørk sjokolade, nøtter.. Eller kanskje du tør prøve en blandings??
Røra blir fast, men sånn skal det være. Lag cookies ved å ta cirka en spiseskje deig og rulle lett til en kule. Sett den så på bakepapiret og trykk den litt flate, cirka 1.5-2 centimeter tykkelse. Oppskriften gir 12 cookies. Stekes midt i ovnen på 175 grader i 15 minutter. La de kjøle seg litt på brettet før de legges over på rist. Sett de så i kjøleskapet for at de skal “sette seg.”
Røra blir fast, men sånn skal det være. Lag cookies ved å ta cirka en spiseskje deig og rulle lett til en kule. Sett den så på bakepapiret og trykk den litt flate, cirka 1.5-2 centimeter tykkelse. Oppskriften gir 12 cookies. Stekes midt i ovnen på 175 grader i 15 minutter. La de kjøle seg litt på brettet før de legges over på rist. Sett de så i kjøleskapet for at de skal “sette seg.”
Slik ser "deigen" ut, er vel mer en litt klissete masse.. Men resultatet blir kjempebra :) |
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar