fredag 10. juni 2011

Lyse cookies med melkesjokolade

En liten mus har spist av den ene..


100 gram mykt smør
0,5 dl sukrin
2 mellomstore egg
4 ss kokosmel
1,5 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver
100 gram grovhakket sjokolade

Rør smør og sukrin hvitt. Rør inn eggene, ett om gangen. Bland alt det tørre inkludert den grovhakkete sjokoladen, og tilsett det så i smørblandingen. Jeg brukte melkesjokolade uten sukker i min, men her er det fritt frem. Bruk mørk sjokolade, nøtter.. Eller kanskje du tør prøve en blandings??


Røra blir fast, men sånn skal det være. Lag cookies ved å ta cirka en spiseskje deig og rulle lett til en kule. Sett den så på bakepapiret og trykk den litt flate, cirka 1.5-2 centimeter tykkelse. Oppskriften gir 12 cookies. Stekes midt i ovnen på 175 grader i 15 minutter. La de kjøle seg litt på brettet før de legges over på rist. Sett de så i kjøleskapet for at de skal “sette seg.”
Slik ser "deigen" ut, er vel mer en litt klissete masse.. Men resultatet blir kjempebra :)

Når du har prøvesmakt en 4 - 5 stykker kan du bruke cookies til mye annet rart, søs demonstrerer her min favoritt "barte - cookie".

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...