søndag 26. juni 2011

"Potetsalat" og et fat med spekemat

"Potetsalat"
I stedet for poteter har jeg brukt sellerirot. I heart sellerirot.

0,5 sellerirot
1 stilk stangselleri
3 vårløk
1 fedd hvitløk
2 ss seterrømme
1 ss dijonsennep
90 g majones (cirka en halv tube)
Sylteagurk - jeg kjøpte et glass med vanlige skivet sylteagurk, og finhakket disse.
Salt og pepper
Frisk gressløk

Kok selleriroten til den er myk, cirka 10 - 20 minutter. Hell av vannet og la selleriroten kjøle seg ned. Bland stangselleri, hakket vårløk, hvitløk og sylteagurk. 
Ha deretter i seterrømme, dijonsennep, og majones, og tilslutt blander du inn selleriroten. Ha i salt og pepper, og pynt med litt frisk gressløk.
Smaker sikkert snacks til grillmat og smaker 100% som potetsalat. I dag hadde vi den til masse herlig spekemat og eggerøre. Fett! ;)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...