torsdag 18. august 2011

Butter Chicken

2 kyllingfileter
75 gr Smør
3 dl fløte
1 boks hermetiske tomater (sil av)
1 ts revet ingefær
1 ts hakket hvitløk
1-2 ts Garam Masala
1-2 ts chilipulver
1 ts cayennepepper
1 ts koriander eller eventuelt litt frisk koriander

Marinade
150 gr tyrkisk yoghurt eller yoghurt naturell
2 ts revet ingefær
2 ts hakket hvitløk
1 ts chilipulver
2 ts Garam Masala
1 ts koriander
1/2 sitron - saften av denne

Bland marinaden først, og ha kyllingfilet kuttet i biter i denne. Mariner i minst 1 time.
Her ligger kyllingen og godgjør seg i marinaden, og lukter allerede godt.
Stek kyllingbitene i noe av smøret på middels varme, og legg til side. Fortsett med sausen i samme panne. Tilsett resten av smøret, og fres hvitløk med krydder. Tilsett tomater og fløte. La det putre i cirka 10 min. Ha i kyllingen mot slutten. Server med for eksempel en god salat :)
 I tillegg serverte jeg med noen sprø ostekjeks som er utrolig enkle å lage. Sjekk ut oppskriften her.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...