1 l kjøttbuljong (utblandet) - jeg hadde kun èn kjøttbuljong, så jeg brukte den og en grønnsaksbuljong
100 g gulrot
1 liten eller 0,5 stk blomkål
2 stilker vårløk
100 g frisk grønn asparges
Persille til pynt
Skjær kjøttet i strimler, og gulrøttene i skiver. Kok opp buljongen og la kjøttet og gulrøttene trekke cirka 5 minutter i buljongen.
Del blomkålen i små buketter, skjær vårløken i ringer og del aspargesen i to hvis de er store.Ha grønnsakene i gryta sammen med kjøtt og gulrøtter, og la det trekke ca 10 minutter.
Del blomkålen i små buketter, skjær vårløken i ringer og del aspargesen i to hvis de er store.Ha grønnsakene i gryta sammen med kjøtt og gulrøtter, og la det trekke ca 10 minutter.
Serverte suppe med noen utrolig gode rundstykker jeg fant på lavkarbo.no, ingen eggesmak jeg lover! Oppskriften finner du her.
Inspirasjon hentet fra www.matprat.no
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar