Ninja ble brått økonomisk og kjøpte med seg 4 pakker av ukens tilbud, eller hva det heter, hos Kiwi. Denne uka var det karrimarinert ytrefilet av svin som var tilbudet, men ditt svin trenger ikke være karrimarinert for å lage denne retten.
300 g ytrefilet av svin
Sølvløk
1/2 løk
1 paprika
1 buljongterning - kjøtt
1 boks hakkede tomater
2 ss tyrkisk yoghurt
Fersk basilikum
Skjær kjøttet i strimler og stek det i godt med smør. Ha deretter i sølvløk, hakket løk, og strimlet paprika, og stek dette litt sammen med kjøttet, til løken blir myk.
Hell deretter over hakkede tomater, rør ut yoghurten i denne, og ha også i buljongterningen. La putre litt. Mot slutten kan du strø over litt fersk hakket basilikum.
Serverte med ostekjeks som er fantastisk gode og enkle |
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar