torsdag 11. august 2011

Thank you iHerb!

Idag fikk jeg pakken min fra Abby i iHerb, og dette er det jeg fikk:

Organisk blå agave : Dette er et naturlig søtningsmiddel som kommer fra agaveplanten. Denne har lav glykemisk index (GI), så den absorberes langsomt i kroppen slik at blodsukkeret ikke går amok. Det er 25% søtere enn sukker. Den passer perfekt for søtning av drikker, til baking, egentlig alle steder du ellers ville brukt sukker.


  
Virgin Coconut Oil : Er ren naturlig kokosolje. Kokosolje gir en rask innsprøytning av energi fordi den i hovedsak består av de mellomlange, mettede fettsyrene, som fordøyes og forbrennes lett. Kokosolje gir deg også energi som varer, i motsetning til høyglykemiske karbohydrater, som forårsaker store svingninger i blodsukkeret. Den kan brukes i salatdressinger, sauser, og som stekeolje.  

Whole Leaf organisk te
Husk! Bruk iHerb rabattkode VEV355 første gang du bestiller, så slår de av 5 dollar i rabatt. I tillegg kan du velge deg to produkter fra kategorien Free. Om du ikke velger noe herfra, så legger de ved en overraskelse til deg :)

iHerb er en av de flotteste internett - butikkene for helsekost, kosttilskudd, økologisk, glutenfritt osv. De har vært i gang i over 10 år og har vunnet flere priser.

Når du handler får du din egen unike kode som du kan gi dine venner slik at de får 5$ rabatt på førstegangskjøp, eller du kan gi de min :)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...