Oppskriften er fra krydder.org, og er en absolutt favoritt når det kommer til lettlagde måltider. Du kan velge selv om du vil ha i hvit eller rød fisk, men jeg bruker torskefilet. Det er rett og slett fordi jeg elsker konsistensen av kokt torsk :)
1 rød paprika
1 stang vårløk
2 ss smør
1 fedd hvitløk, finhakket
3 dl matfløte
125 g snøfrisk naturell eller dill. På min butikk hadde de bare tine kremost med urter, så jeg tok den.
1 ts salt
¼ ts nykvernet pepper
2 ts sitronsaft
600 g torskefilet
100 g rensede reker
Rens og kutt paprikaen i terninger og skjær purren i strimler. Fres dette i smør i en gryte tilsatt finhakket hvitløk.
Hell i matfløte og snøfrisk, og rør slik at snøfrisken løser seg opp. Tilsett salt, nykvernet pepper og sitronsaft. Legg porsjonsstykker av fisken oppi sausen og la fisken trekke i ca 8 – 10 minutter. Tilsett reker før servering.
Hell i matfløte og snøfrisk, og rør slik at snøfrisken løser seg opp. Tilsett salt, nykvernet pepper og sitronsaft. Legg porsjonsstykker av fisken oppi sausen og la fisken trekke i ca 8 – 10 minutter. Tilsett reker før servering.
Dette høres skikkelig godt ut!
SvarSlett@Frida
SvarSlettDet er supergod, superenkelt, og supermettende :) Forresten så digger jeg bloggen din! Du har SÅ mye godt, jeg vil prøve alt! :)
Ja, det ser veldig enkelt ut. Jeg har litt torsk i fryseren som jeg tenkte jeg skulle få brukt opp snart. Så dette passer bra.
SvarSlettSå koselig å høre at du liker bloggen min da! Jeg har i grunn akkurat oppdaget din. Men jeg har allerede funnet mange fristelser her. Jeg er veldig spent på aubergingullet og kjøttbollene i paprikasaus. De står på to-do-lista mi ;)
@Frida
SvarSlettHerlig! Neste gang jeg skal lage meg auberginegull tror jeg at jeg kanskje skal kutte auberginen med ostehøvel for å få tynnere skiver.. Så du kan være prøvekanin der hvis du tør, så kan du fortelle meg hvordan det gikk ;)
Vi får se hvem som får rota seg til å teste først ;)
SvarSlett